मालिकको रूपमा, तपाईं कुनै पनि समयमा परिवर्तन गर्न सक्नुहुन्छ, वा सदस्यले के गर्न सक्दछन्, वा तिनीहरूलाई हटाउन सक्नुहुन्छ। हरेक परिवर्तन तुरुन्तै प्रभावकारी हुन्छ।
सदस्यको भूमिका परिवर्तन गर्नुहोस्
- Open Creator workspace → सेटिङहरू → सदस्यहरू.
- मा पहुँच भएका व्यक्तिहरू मा व्यक्ति पत्ता लगाउनुहोस्।
- आफ्नो नामको छेउमा रहेको भूमिका मेनुबाट आफ्नो नयाँ भूमिका चयन गर्नुहोस्।
- यदि WeTip ले सोध्यो भने, तपाईंको प्रमाणीकरण अनुप्रयोगबाट कोड प्रविष्ट गर्नुहोस्।
तपाईंले रोल अपडेट देख्नुभयो। सदस्यले आफ्नो नयाँ भूमिकाको सूचना प्राप्त गर्दछ, र आफ्नो ड्यासबोर्डले अर्को पटक नयाँ भूमिका लोड हुने बित्तिकै अनुसरण गर्दछ।
किन WeTip कहिलेकाहीँ कोडको लागि सोध्छ
भूमिका परिवर्तन गर्नाले कसैलाई तपाईंको पैसा र समर्थक विवरणहरूमा बढी पहुँच दिन सक्छ, त्यसैले WeTip ले परिवर्तन बचत गर्नु अघि नयाँ दुई चरणको प्रमाणिकरण कोडको लागि सोध्छ। आफ्नो प्रमाणीकरण अनुप्रयोग नजिकै राख्नुहोस्।
सदस्य हटाउनुहोस्
- Open Creator workspace → सेटिङहरू → सदस्यहरू.
- अन्तर्गत पहुँच भएका व्यक्तिहरू, चयन गर्नुहोस् हटाउनु व्यक्तिको छेउमा।
- पुष्टि गर्नुहोस् यो सदस्यलाई हटाउन? संवाद।
तपाईँले देख्नु भएको छ Member हटाइयो। व्यक्तिः
- तपाईंको कार्यक्षेत्रमा पहुँच तुरुन्तै गुमाउँछ, कुनै पनि ड्यासबोर्ड पनि समावेश गर्दछ जुन उनीहरू खुला छन्।
- उनीहरुलाई हटाइएको सूचना प्राप्त हुन्छ ।
- नयाँ व्यक्तिको लागि ठाउँ खुल्ला गर्दछ।
सदस्यलाई हटाउँदा उसको WeTip खाता मेटाउँदैन। तपाईं तिनीहरूलाई पछि फेरि आमन्त्रित गर्न सक्नुहुन्छ, Invite members to your creator workspace हेर्नुहोस्।
कसैलाई कहिले परिवर्तन गर्ने वा हटाउने
- उनको काम परिवर्तन भयो। तिनीहरूलाई नयाँ कामको लागि उपयुक्त भूमिकामा सार्नुहोस्, Choose the right role for each teammate हेर्नुहोस्।
- उनीहरूले सहयोग गर्न छोडे। पहुँच खुला राख्नु भन्दा तिनीहरूलाई हटाउनुहोस्।
- तपाईं आफ्नो खाता जोखिममा छ लाग्छ. पहिले तिनीहरूलाई हटाउनुहोस्, त्यसपछि उनीहरूको खाता सुरक्षित भएपछि तिनीहरूलाई फेरि आमन्त्रित गर्नुहोस्।
सम्बन्धित
- Understand member roles and permissions
- Manage pending invites
- Keep your workspace secure with members
द्रुत जाँच