जब सदस्य लोग आपके स्ट्रीम सेटअप में मदद करेला, त दू लोग एक ही स्टूडियो दृश्य पर काम करे के अंत कर सकेला. दृश्य संपादक रउरा के देखाईहें कि एकरा के अउरी कउन खोलले बा, ताकि रउरा सहमति हो सके कि केकरा से का बदलल जाई.
कहां से खोजें
Creator workspace → Studio से एगो दृश्य खोलें. जब दुसरका के समान दृश्य खुलल होखेला, तब उनकर चित्र दृश्य नाम के बगल में एगो छोट ढेर में दिखाई देला. उनकर नाम देखे खातिर एगो तस्वीर के ऊपर से टकरा के देख लीं.
- पांच लोग तक के चित्र के रूप में दिखावे के. एकरा बाद, अंतिम स्लॉट एगो गिनती बन जाला जइसे +3.
- आप कभी खुद के ढेर में ना देख पावेली, बस बाकी लोग. जब घटना स्थल के केहू अउरी खुला ना रखत होखे, तब ढेर छुपल रहेला.
- दू गो ब्राउज़र टैब में दृश्य खुलल होखे वाला कोई एक बेर गिनल जाला.
- स्टैक खुद से अपडेट होला जब लोग दृश्य के खोले आ बंद करेला.
सब लोग के संपादन देखे
जब पांच से अधिक लोग के दृश्य खुला बा, स्टैक के अंत में गिनती के चयन करीं (सब लोग के संपादन देखे) खोले खातिर एह दृश्य के संपादन सूची में. हर आदमी खातिर ई देखावेलाः
- उनकर नाम आ तस्वीर
- कार्यक्षेत्र में उनकर भूमिका, उदाहरण खातिर Owner, Manager, या Viewer
- जब उ दृश्य खोले, जइसे Opened 2 minutes ago
संपादक में वापस आवे खातिर Close चुनें.
कौन दिखाई दे सकता
स्टूडियो खोल सके वाला कउनो भी तब आवेला जब उनकर दृश्य खुला होखेलाः मालिक, प्रबंधक, आउर दर्शक. दर्शक एगो दृश्य देख सकेला लेकिन ओकरा के बदल ना सकेला. लेखाकार स्टूडियो खोल ना सकेला, एहसे उ कबो सामने ना आवतें. देखल जाय Understand member roles and permissions।
एक दूसरा के ओवरराइट करे से बचे
संपादन के विलय ना कइल जाला. जब केहू Save draft या पब्लिश बदलाव के चयन करेला, तब ओह दृश्य के हर खुला प्रति जवन ऊ अभी सहेजेला, आ जे बदलाव रउआ अभी सहेजेले नइखे उ सब के बदल दिहल जाला.
जब ढेर में केहू अउरी के देखाईः
- हम सहमत बानी कि कौन संपादन करत बा. एगो त्वरित संदेश काम के फेर से करे के बचत करेला.
- छोटा आउर अक्सर सहेजें ताकि आपके बदलाव के बचावे से पहिले केहू अउर बचावे.
- काम के दृश्य के अनुसार विभाजित करीं जब आप कर सकत बानी, उदाहरन खातिर अलर्ट के दृश्य पर एगो व्यक्ति आउर लक्ष्य के दृश्य पर दुसर व्यक्ति.
- केहू सहेजे के बाद कैनवास के जाँच करीं आगे बढ़े से पहिले.
अउरी संबंधित
जल्दी से जाँच करीं