कार्यक्षेत्र

कार्यक्षेत्र छोड्नुहोस्

आफैलाई सिर्जनाकर्ता कार्यक्षेत्रबाट हटाउनुहोस् जहाँ तपाईंलाई आमन्त्रित गरिएको थियो, र तपाईं गएपछि के हुन्छ।

यो पुस्तिका स्वचालित रूपमा अनुवाद गरिएको थियो र केही स्थानहरूमा पढ्न अप्ठ्यारो लाग्न सक्छ।अङ्ग्रेजी मूल पढ्नुहोस्

तपाईं कुनै पनि समयमा कुनै पनि कार्यस्थल छोड्न सक्नुहुन्छ जहाँ तपाईंलाई निमन्त्रणा गरिएको थियो। तपाईंलाई मालिकको अनुमति आवश्यक छैन।

कार्यक्षेत्र छोड्नुहोस्

  1. तपाईंले छोड्न चाहनुभएको कार्यक्षेत्र खोल्न कार्यक्षेत्र स्विचर प्रयोग गर्नुहोस्। हेर्नुहोस् Switch between workspaces.
  2. खुला सेटिङहरू → सदस्यहरू.
  3. Your access अन्तर्गत, चयन गर्नुहोस् कार्यक्षेत्र छोड्नुहोस्।
  4. पुष्टि गर्नुहोस् यो कार्यक्षेत्र छोड्नु? संवाद।

अब के हुन्छ?

  • तपाईं तुरुन्तै त्यो कार्यक्षेत्रमा पहुँच गुमाउनुहुन्छ।
  • मालिकले तपाईंलाई छोड्नु भएको सूचना प्राप्त गर्दछ।
  • तपाईंको आफ्नै WeTip खाता, र तपाईंको आफ्नै सिर्जनाकर्ता कार्यक्षेत्र यदि तपाईंसँग छ भने, प्रभावित हुँदैन।

फर्किनको लागि मालिकले तपाईंलाई फेरि निम्तो दिनुपर्छ।

मालिकहरूले आफ्नो कार्यस्थल छोड्न सक्दैनन्

Leave workspace विकल्प तपाईंसँग साझा गरिएको कार्यक्षेत्रमा मात्र देखा पर्दछ। यदि तपाई आफ्नो कार्यक्षेत्रको प्रयोग रोक्न चाहनुहुन्छ भने Close your creator workspace हेर्नुहोस्।

द्रुत जाँच

के यो मार्गदर्शक उपयोगी थियो?

मानव सहायता

अझै पनि मद्दत चाहिन्छ?

समर्थन टोलीलाई सम्बन्धित रसिद वा खाता सन्दर्भ पठाउनुहोस्। पासवर्ड, एक पटकको कोड, र पूर्ण भुक्तानी विवरण निजी राख्नुहोस्।

ईमेल समर्थन