यदि तपाईं एक भन्दा बढी सिर्जनाकर्ता कार्यक्षेत्रको सदस्य हुनुहुन्छ, वा तपाईंसँग आफ्नै कार्यक्षेत्र छ र अरूलाई उनीहरूको साथ मद्दत गर्नुहुन्छ भने, कार्यक्षेत्र स्विचरले तपाईंलाई तिनीहरू बीचमा जान अनुमति दिन्छ।
स्विच खोल्नुहोस्
स्विचर सिर्जनाकर्ता ड्यासबोर्डको साइड मेनूको शीर्षमा छ। यो केवल एक पटक मात्र देखा पर्दछ जब तपाईंसँग छनौट गर्न एक भन्दा बढी कार्यक्षेत्र छ।
- Switch कार्यक्षेत्र को चयन गर्नुहोस् साइड मेनुको शीर्षमा।
- सूचीबाट एउटा कार्यक्षेत्र चयन गर्नुहोस्।
सूचीमा दुई समूह छन्:
- तपाईंको कार्यक्षेत्र तपाईंकै हो।
- तपाईंसँग साझेदारी गरिएको ले तपाईंलाई आमन्त्रित गरिएको कार्यस्थलहरूको सूची दिन्छ, प्रत्येकले त्यहाँ तपाईंको भूमिका देखाउँदछ।
ड्यासबोर्डले तपाईँले रोजेको कार्यक्षेत्रमा पुनः लोड हुन्छ। WeTip ले तपाईंको ब्राउजरमा तपाईंको छनौट सम्झन्छ, त्यसैले तपाईं अर्को पटक उही कार्यक्षेत्रमा फर्कनुहुन्छ।
तपाईँ कुन कार्यक्षेत्रमा हुनुहुन्छ भनेर जान्नुहोस्
जब तपाईं अरू कसैको कार्यक्षेत्रमा काम गर्नुहुन्छ, ड्यासबोर्डमा जस्तो सूचना देखाइन्छ तपाईं एलेक्सको कार्यक्षेत्रमा प्रबन्धकको रूपमा काम गर्दै हुनुहुन्छ। यदि तपाईंको भूमिका Viewer हो भने, सूचनामा भनिएको छ कि तपाईं देख्न सक्नुहुन्छ तर केही परिवर्तन गर्न सक्नुहुन्न।
तपाईले गर्ने सबै कुरा, दृश्य सम्पादनदेखि टिप फिर्ता गर्नेसम्म, स्विचरले देखाउने कार्यक्षेत्रमा हुन्छ। परिवर्तन गर्नुअघि जाँच गर्नुहोस्।
यदि कार्यक्षेत्र सूचीबाट गायब भयो भने
मालिकले तपाईंलाई हटायो, वा तपाईं जानुभयो। ड्यासबोर्ड तपाईंको आफ्नै कार्यक्षेत्रमा फर्कन्छ। यदि तपाईंलाई यो गल्ती हो भन्ने लाग्छ भने, मालिकलाई फेरि निम्तो दिनुहोस्।
सम्बन्धित
द्रुत जाँच