जब सदस्यहरूले तपाईंको स्ट्रिम सेटअपमा मद्दत गर्छन्, दुई व्यक्तिले एउटै स्टुडियो दृश्यमा काम गर्न सक्दछन्। दृश्य सम्पादकले तपाईंलाई देखाउँदछ कि अरू कसले यसलाई खोलेको छ, ताकि तपाईं सहमत हुन सक्नुहुन्छ कि कसले के परिवर्तन गर्दछ।
कहाँ खोज्ने
Creator workspace → Studio बाट दृश्य खोल्नुहोस्। जब अरू कसैको पनि दृश्य खुला हुन्छ, तिनीहरूको तस्वीर दृश्यको नामको छेउमा एउटा सानो स्ट्याकमा देखा पर्दछ। तिनीहरूको नाम हेर्नको लागि एउटा तस्वीरमाथि उभिनुहोस्।
- पाँच जनासम्मले चित्रको रूपमा देखाउँछन्। त्यो पछि, अन्तिम स्लॉट +3 जस्तै गणना हुन्छ।
- तपाईं कहिल्यै आफूलाई स्ट्याकमा देख्नुहुन्न, केवल अरूलाई मात्र। जब अरू कसैले दृश्य खोलेको छैन, स्ट्याक लुकेको छ।
- दुई ब्राउजर ट्याबमा दृश्य खोलेको व्यक्तिले एक पटक गणना गर्दछ।
- व्यक्तिहरूले दृश्य खोल्दा र बन्द गर्दा स्ट्याकले आफैले अपडेट गर्दछ।
सबै सम्पादन हेर्नुहोस्
जब पाँच भन्दा बढी व्यक्तिहरू दृश्य खुला छन्, स्ट्याकको अन्त्यमा गणना चयन गर्नुहोस् (सबै सम्पादन हेर्नुहोस्) खोल्नको लागि यो दृश्य सम्पादन गर्दै सूची। प्रत्येक व्यक्तिको लागि यसले देखाउँछः
- तिनीहरूको नाम र तस्विर
- कार्यक्षेत्रमा तिनीहरूको भूमिका, उदाहरणका लागि Owner, Manager, वा Viewer
- जब तिनीहरूले दृश्य खोले, जस्तै खोले 2 मिनेट पहिले
सम्पादकमा फर्कन Close चयन गर्नुहोस्।
कसले देखा पर्न सक्छ
स्टुडियो खोल्न सक्ने जो कोही पनि देखा पर्दछ जब उनीहरूसँग दृश्य खुला छः मालिक, प्रबन्धकहरू, र दर्शकहरू। दर्शकले दृश्य देख्न सक्छन् तर यसलाई परिवर्तन गर्न सक्दैनन्। लेखापालहरू स्टुडियो खोल्न सक्दैनन्, त्यसैले तिनीहरू कहिल्यै देखा पर्दैनन्। हेर्नुहोस् Understand member roles and permissions.
एकअर्कालाई ओभरस्क्रिप्ट नगर्नुहोस्
सम्पादनहरू मर्ज हुँदैनन्। जब कसैले Save draft वा चयन गर्दछ परिवर्तनहरू प्रकाशित गर्नुहोस्, त्यो दृश्यको प्रत्येक खुला प्रतिलिपि भर्खरै बचत गरिएको संस्करणमा स्विच हुन्छ, र तपाईंले अहिलेसम्म बचत गर्नुभएको कुनै पनि परिवर्तनहरू प्रतिस्थापन गरिन्छ।
जब स्ट्याकले अरू कसैलाई देखाउँदछः
- संपादन गर्ने को हो भन्ने कुरामा सहमत छु। एउटा छिटो सन्देशले पुनः कार्य गर्न बचत गर्दछ।
- छोटो र अक्सर बचत गर्नुहोस् ताकि तपाईंको परिवर्तनहरू अरू कसैले बचत गर्नु अघि भण्डारण गरिन्छ।
- कामलाई दृश्य अनुसार विभाजन गर्नुहोस् जब तपाईं सक्नुहुन्छ, उदाहरणका लागि चेतावनी दृश्यमा एक व्यक्ति र लक्ष्य दृश्यमा अर्को।
- कसैले बचत गरेपछि कन्सर्ट जाँच गर्नुहोस् अघि बढ्नु अघि।
सम्बन्धित
द्रुत जाँच